fredag 26. august 2016

Skolestartfestivalen 2016

I går arrangerte Mysen videregående skole Skolestartfestivalen. Jeg og Darin var ansvarlig for å dekke festivalen gjennom en snapchat-konto.

Disse bildene er tatt av Andreas Ertzaas


fredag 3. juni 2016

Malt portrett

I grafisk fikk vi i oppgave å male portretter av oss selv i photoshop.

Jeg prøvde å få fram forskjellige uttrykk i bildene, og jeg føler at jeg fikk det til.

Portrett av kjent person!

Vi fikk utdelt en kjent person hver og skulle lage et WPAP- portrett av den personen. Jeg fikk utdelt Brynjard Rønningen, rektoren på MVGS. Selv om han ikke er kjent, så ville de ha han med siden bildene kanskje skal henges opp på skolen.

Jeg ble fornøyd med resultatet, og ser selv at jeg har forbedret meg mye dette året.

fredag 1. april 2016

Alfabetet; menneskekropper

De siste ukene har vi jobbet med typografi med menneskekroppen. Vi ble delt inn i grupper på 5-6 personer, og skulle ta bilder av kroppene våres formet som bokstaver. Etterpå skulle vi bearbeide bildene og bruke de til å skrive hele ord og setninger.

POPART

Før påske lagde vi popartbilder inspirert av Andy Warhol.



mandag 29. februar 2016

Portrettfotografi

Vi fikk i oppgave å ta to portrettbilder av en annen person. Vi ble satt i grupper av læreren.

Bilde 1: "Portrett tatt i studio der ansikt er i fokus. Bildet skal vise skulder og hode. Fokus på ansikt og uttrykk, samt lyssetting." (utdrag fra oppgaven)

Bilde 2: "Portrett tatt enten i studio eller på location. Det skal vise fotografens tolkning av objektet."


Logo - Designprosess

Jeg lagde logo til "The Chef". Her er min designprosess.

fredag 5. februar 2016

GIF

Vi fikk i oppgave å lage en gif som hadde temaet "ROLL". Jeg tenkte ganske fort at  jeg ville ta en frukt som rullet bortover. Jeg gikk til kantinen for å hente en frukt, et eple for å være helt korrekt, og da kom jeg over en røde veggen vet utgangen i kantinen. Jeg visste med en gang at jeg ville bruke denne veggen som bakgrunn sammen med det røde eple.

Når jeg var ferdig, ble jeg irritert pga mellomrommet mellom veggplatene. Jeg løste dette ved å beskjære gif'en så streken ble i det gylne snitt. Av redigering har jeg brukt Photoshop. Det eneste jeg har gjort av manipulering er at jeg har satt på en Levels og en Brightness/Contrast.

Jeg slet litt med å finne en stemning i denne gif'en fordi den er veldig enkel. Selv får jeg inntrykk om at eple er ensomt siden bilde er tomt. 

fredag 15. januar 2016

Infografikk

I flere uker har vi jobbet med en oppgave i PFO om Infografikk. Vi skulle illustrere og vise hvordan fordøyelsessystemet fungerer. Dette var det jeg kom fram til:



Jeg begynte med å finne noen farger jeg ville bruke. Jeg fant raskt ut at jeg ville ha en stram fargepalett med lilla toner. For å lage kroppen tok jeg et bilde av Taylor Swift (LINK HER) og tegnet over med Pen Tool. Fontene jeg har brukt heter "Bernard MT Condensed" og "Eras Light ITC". Jeg valgte disse fontene fordi de er lette å lese. Jeg gjorde skriften på informasjonen mørk fordi jeg mener at dette ikke er så viktig for plakaten. Ofte blir ikke teksten lest, og jeg ville ikke at teksten skulle bli blikkfanget.
Jeg synes at jeg har klart å få fram budskap og informasjon på en god måte.