fredag 27. november 2015

#MyStyle

 Siste innlevering i oppgaven #MyStyle! Vi har jobbet med denne oppgaven i 6(?) uker nå, og den har vært veldig lærerik. Dette er bildene for som jeg har levert for hver uke:

1. #color
2. #typo
3. #selfie
4. #myplace
Sluttoppgaven i denne perioden var å sette sammen bilder vi har tatt i en collage. Jeg har valgt å ikke ha collagen symmetrisk kun fordi jeg synes at når collagen er som dette, ser det mye bedre ut. Personlig smak gjelder her. Dette er det endelige resultatet:

Personlig så synes jeg at resultatet ble kjempebra! Jeg valgte å ha mye luft i collagene mine, spesielt i nummer 2. Jeg liker veldig godt å ha luft mellom bilder når man setter dem ved siden av hverandre. Jeg synes at det gir en effekt av renhet. Når man bruker negativ flate som et virkemiddel, er det lettere å få bildene godt fram + at det er lettere å få frem noe man kan hvile blikket på. Igjen, personlig smak.

tirsdag 24. november 2015

Kalenderoppgave - MOODBOARD

Fargene jeg har valgt å bruke i min kalender er svart, hvit, rosa og grå. Det kan hende jeg bestemmer meg for å ha en farge for hver årstid. Da tar jeg nok inn farger som blå, oransje osv. også.

Jeg vil at kalenderen min skal være enkel og ren.

onsdag 18. november 2015

Lys skaper form #2











#MYPLACE

Da var tiden inne for fjerde og siste uke i #MyStyle! Denne gangen var temaet "My place". Jeg har mange plasser som jeg liker, så denne oppgaven var enkel. Jeg elsker å være ute, så derfor valgte jeg dette bildet.

Dette bildet er av venninnen min Vilde. Jeg valgte å sette henne i det gylne snitt. Gjerdet bak henne er også i det gylne snitt. Jeg liker veldig godt å jobbe i det gylne snitt, fordi jeg synes det er finest og da er det også lett å bygge en fin balanse i bildet.

Jeg ble veldig fornøyd med utsnittet, fargene og ansiktet til modellen. Jeg synes også at dette er et morsomt bilde, pga modellen som sitter på leken.

Dette bildet er tatt i Ytre Enebakk. Akkurat denne lekeplassen betyr ikke noe spesielt for meg, men jeg har vært der mye i senere tid. Ytre Enebakk i seg selv betyr mye for meg, fordi jeg bodde der i 12 år. Det er alltid på denne lekeplassen jeg møter venner når jeg først er i området. Jeg har mange minner fra dette stedet. Jeg valgte å gjøre bildet litt annerledes, uten bare naturen. Derfor tok jeg inn en modell.

Lys skaper form



Vi skulle ta bilder av egg. Vi fikk beskjed om å ta 4 bilder, med fire ulike lysvinkler. Dette er de jeg tok. Personlig likte jeg bilde nr. 1 best.

lørdag 14. november 2015

Idékart

I går på skolen fikk vi en oppgave om å lage et idékart om "#MYPLACE". Jeg ble ikke ferdig i timen, men fikk jobbet meg ferdig med det nå! Jeg ble meget fornøyd med resultatet!

// Hva synes du? //
Noen av bildene har ikke blitt redigert. De som har blitt redigert, har blitt redigert i VSCO cam eller Photoshop. Jeg lagde dette idékartet i Illustrator.

onsdag 11. november 2015

#selfie

Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til denne taggen. Jeg elsker å ta selfies! Da jeg tidlig i år fikk vite at vi skulle jobbe med selvportrettet ble jeg ekstremt gira! Dette har vært en meget vanskelig oppgave, selv om det å ta selfies er, så og si, en hobby.

Jeg har tatt mange forskjellige selfies gjennom hele denne uken, men ingen av de har falt spesielt i smak. Det som har gjort denne ukens oppgave så utrolig vanskelig, er det at vi må ta et selvportrett som skal reflektere oss som person. Jeg er litt usikker om dette viser at jeg er mystisk og/eller redd, men jeg syntes at bildet ble utrolig kult.

torsdag 5. november 2015

#Typo

Jeg valgte dette bilde pga at selv om man så bare halve tallene, så ser man at det er tallet 43 som står der fordi tallet speiler seg i skapdøren.

#color_2


Vi fikk en ny sjanse til å legge ut #color, så jeg valgte å legge ut et nytt bilde for å prøve å få enda bedre karakter. Jeg valgte dette pga de klare komplimentærfargene.

tirsdag 3. november 2015

Produktfotografering

1. Begynn med én lyskilde og en reflektor:















2. Så to lyskilder i 45*:


3. Deretter to lyskilder i 45* + overlys:

4. Hva skjer hvis du setter lys på bakgrunnen?




onsdag 28. oktober 2015

#Color

Pink is definitely my favorite color!
For more pictures of #COLOR, check out my instagram! *LINK*

torsdag 8. oktober 2015

onsdag 23. september 2015

Diptych

#diptych_mk

Jeg fikk konstruktiv kritikk om at jeg burde ha med skille mellom de to bildene, men når jeg prøvde å ordne det så så det ikke bra ut pga at bildene glir inn i hverandre. 

onsdag 16. september 2015

tirsdag 15. september 2015

Fra eventyr til nyhetsartikkel

 
 Vi fikk en oppgave på skolen der vi skulle velge et eventyr og skrive det om til en nyhetsartikkel. Jeg valgte da eventyret Reve-Enka, og dette er det jeg kom opp med.